engelsk oversettelse til norsk

Vi hjelper deg med en autorisert oversettelse til de fleste språk. Du finner statsautoriserte translatører i.


B1 B2 Hvorfor Paskekrim Norsk Og Engelsk Oversettelse Holidays In Norway Holy Terror Kathi Daley

Oversettelser av ord CFM fra norsk til engelsk og eksempler på bruk av CFM i en setning med oversettelsene.

. Du er derfor sikret en korrekt engelsk oversettelse til best mulig pris samtidig som du får en rask levering av oversettelsen. Oversetter online oversettelse fra over 82 forskjellige språk oversett norsk engelsk spansk fransk tysk portugisisk italiensk kinesisk japansk osv. Engelsk Legg til oversettelse.

En engelsk-norsk oversettelse kan variere avhengig av konteksten ordet skal brukes i. Norsk - dansk oversetter. For å begynne oversettelsen fra engelsk til norsk klikk på den grå knappen under det nedre vinduet.

Dansk Norsk Bokmål Svenska. Translate Display in context. Norsk - estisk oversetter.

Vi benytter kun erfarne morsmålsoversettere dvs. Norsk-Engelsk-Spansk ordbokHer har noe så sjeldent som en norsk-engelsk-spansk triangel-ordbok. 7 715 735 Eksempler.

Vennligst legg til nye oppføringer i ordboken. Pris for en engelsk. Norsk bokmål Legg til oversettelse.

Ring på 47 408 88 803. Med enten britisk irsk kanadisk australsk eller amerikansk engelsk som morsmål. Få en profesjonell oversettelse fra norsk til engelsk eller fra engelsk til norsk til markedets beste pris Tjenester.

Diction tilbyr oversettelse og korrekturlesing av engelske tekster til de beste prisene på det norske markedet. Dokumenter for eksempel diplom fag- eller svennebrev karakterutskrifter og bevis for navneendring utstedt på et annet språk enn engelsk eller et nordisk språk må oversettes til norsk eller engelsk. The translated text will appear here.

Norsk - fransk oversetter. Basen gir allmennheten en. Norsk - engelsk oversetter.

Oversettelser gjort av statsautorisert translatør. Vi er spesialister på engelsk oversettelse og korrektur og har et team med erfarne oversettere klare til å hjelpe deg. Norsk-engelsk oversettelse Engelsk-norsk oversettelse Stikkord.

På grunn av dette inkluderer vi ofte flere norske oversettelser av et engelsk ord. Anderssen Language Services tilbyr engelsk til norsk oversettelse lokalisering korrekturlesing og redigering av høyeste kvalitet til veldige gode priser. Hjelp oss å lage den beste ordboken.

Samlet av Juridisk bibliotek i Oslo. Hvis du skal bruke et norsk dokument i utlandet kan det ofte være behov for å få det oversatt til engelsk. Den kan oppfattes litt rotete og har noe få oppslagsord men kan hjelpe deg med gode oversettelser.

Oversettelsene er uoffisielle og ikke nødvendigvis fullt oppdatert. Den engelske teksten vil automatisk bli kopiert inn i det nedre vinduet. Ordbok norsk bokmål - engelsk.

Når brukere legger til ord i den engelsk-norske ordboken må andre brukere godkjenne oversettelsen før ordet legges til i våre ordlister på permanent basis. Googles gratis tjeneste oversætter på et øjeblik ord sætninger og websider mellem engelsk og mere end 100 andre sprog. Norsk - arabisk oversetter.

Norsk - arabisk oversetter. Engelsk-norsk oversetter oversette fra norsk til engelsk engelsk norsk oversettelse oversettelser engelsk-norsk. 7 715 735 Eksempler.

Norsk - finsk oversetter. For å begynne oversettelsen fra norsk til engelsk klikk på den grå knappen under det nedre vinduet. Norsk - esperanto oversetter.

Vi leverer kvalitetssikret oversettelse fra norsk til engelsk utført av profesjonelle oversettere. Dette er en grei norsk-engelsk ordbok som er verdt et forsøk. Hos The Native Translator kan vi stolt si at vi har dyktige oversettere til og fra over 120 språk innen en lang rekke forskjellige bransjer.

Norsk er et nordisk språk som er offisielt språk i Norge og morsmål til rundt 90 av befolkningen. Merk at denne oversettelsetjenesten fra norsk til engelsk kan ikke oversette mer enn 1000 tegn om gangen. Mange års erfaring innen internasjonale oversettelsestjenester.

For oversettelse fra engelsk til norsk fyll inn teksten i det øvre vinduet. Ordbok engelsk - norsk bokmål. Cfm Air Handling enhet.

For oversettelse fra norsk til engelsk fyll inn teksten i det øvre vinduet. Du kan bruke også følgende oversettere. Engelsk-norsk oversettelse utført av våre dyktige fagoversettere.

Norsk - dansk oversetter. Norsk - finsk oversetter. Juridisk bibliotek i Oslo samler og presenterer oversettelser som er utarbeidet i departementene i andre offentlige institusjoner og i næringslivsorganisasjoner.

Norsk - esperanto oversetter. Engelsk Tysk Fransk Spansk Kinesisk Russisk Italiensk Norsk Svensk Polsk Andre språk. Vennligst legg til nye oppføringer i ordboken.

Hjelp oss å lage den beste ordboken. Kontakt oss i dag og motta et uforpliktende tilbud. Norsk - bulgarsk oversetter.

Du kan også stole på våre dyktige oversettere som jobber med å. Vi anbefaler at du kontakter den aktuelle myndigheten før du kontakter oss slik at du vet hvilke krav som stilles til oversettelsen. Trenger du en rask profesjonell oversettelse til en rimelig.

Oversatte lover Norsk lovgivning oversatt til andre språk. Norsk - bulgarsk oversetter. Den norske teksten vil automatisk bli kopiert inn i det nedre vinduet.

Du kan bruke også følgende oversettere. Norsk - fransk oversetter. Vi satser først og fremst på høykvalitets engelsk-norsk oversettelse som lokalisering av programvare oversettelse av dokumenter.

Norsk - estisk oversetter. Glosbe er et felleskapsbasert prosjekt opprettet av mennesker som er akkurat som deg. Språk norsk bokmål Region.

Norsk - engelsk oversetter. Glosbe er et felleskapsbasert prosjekt opprettet av mennesker som er akkurat som deg. Den oversetter oppslagsordene dine til både engelsk og spansk.


Pin Pa Jobb


Pin Pa Oversetter Translate


Pin On Bichon


Pin Pa Oversetting


En Fantastisk Bok Pa Norsk Her I Engelsk Oversettelse Tales Paperbacks Hansen


Pin Pa Astrid


Tirils Strikkeverden Baby Barn Pattern Baby Knitting


En Norsk Spenningens Mester I Engelsk Oversettelse Relic Ebook Fortunate Son


Pin Pa Boker For Born


Pin Pa How Do They Do It


Pin Pa My Insta


Pin Pa Nye Ord Og Uttrykk


Http Mittlilleprosjekt Com P 2914 Putetrekk Hekle Ideer Hekling


Pin Pa Kanela


Pin Pa Strikking Og Hekling


Pin Pa Jobb


Petra 5 Gul 5727 Petra Hekling


Lessismorediyi Did It I Knitted Morsnoragenser Pattern By Guttenogstrikkemor I Used The Yarn Drops Nepal Which Is A Thicker Yarn Strikking Strikke Genser


Pin Pa Strikking


Engelsk Oversetting Hekling Hekling Stich Engelsk


Pin On My Insta


Jakke Kraftmuseet Digitaltmuseum Fair Isle Knitting Patterns Stranded Knitting Patterns Knitted


Sprak Og Oversettingstjeneste Priser Sprak


Pin Pa Nye Ord Og Uttrykk


New Orleans Saints Lips Sublimation Transfer Ready To Etsy Digital Download Etsy Glitter Lips Sublime


Pin On Strikk


Pin Pa Crochet


Pin Pa Strikking


Pin Pa Oversettelse Online Free


Bloggen Er Fjernet Engelske Ord Engelsk Ord


Jakob Sandes Dikt Voggevise Fra Havkanten Er Bade En Bonn Om Beskyttelse For En Skute Pa Sjoen Og Beskrivelse Over Hvordan Den Havarerer A Dikt Lyrikk Dod


Kari Traa Monster Knitting Patterns Pattern Fair Isle Chart

0 Response to "engelsk oversettelse til norsk"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel